• 001.jpg
  • 002.jpg
  • 003.jpg
  • 004.jpg
  • 005.jpg
  • 006.jpg
  • 007.jpg

Ove godine je istekao stari i potpisan novi ugovor sa osiguravajućom kućom Delta Generali o dodatnom zdravstvenom osiguranju za slučaj teških bolesti i hirurških intervencija. Novi ugovor je zaključen pod povoljnijim uslovima nego prethodni zbog toga što je u međuvremenu i ugovor o sindikalnom solidarnom osiguranju potpisan sa istom osiguravajućom kućom. 

Odlukom Odbora sindikalne organizacije Doma zdravlja od 8. oktobra 2013. godine svi članovi Sindikata u našoj ustanovi su uključeni u ovo osiguranje. Za razliku od dosadašnjeg perioda kada se vršilo pojedinačno izjašnjavanje i uplaćivanje osiguranja, donesena je odluka o namenskom uvećanju članarine za iznos premije osiguranja. Na taj način smo ostvarili brojne pogodnosti. Suma koja se uplaćuje je manja, a osigurana suma veća nego do sada. Pošto smo u ogromnom procentu uključeni i u sindikalno solidarno osiguranje ("Ozarje") ostvarili smo pravo na dodatne osigurane slučajeve teških bolesti. Pri donošenju ovakve odluke smo se rukovodili i činjenicom da se na ovakav način ostvaruje sigurnost za sve članove sindikata za male uplaćene sume, a u prethodnom periodu smo imali par slučajeva hirurških intervencija gde članovi nisu ostvarili isplatu osiguranja jer se nisu prijavili (navodno nisu znali za to). 

Na ovakav način su članovi našeg Sindikata ostvarili pravo na popuste kod nekih drugih vrsta osiguranja, a očekujemo i potvrdu još jedne pogodnosti vezane za osiguranje članova porodice.

Konkretne iznose ne možemo objaviti na sajtu jer odredbe ugovora podležu zaštiti poslovne tajne, ali sve detaljne informacije možete dobiti kod predsednika Sindikalne organizacije.

Osigurani slučaj se kao  i do sada može prijaviti kod predsednika Sindikalne organizacije ili u obračunskoj službi popunjavanjem prijave i dostavljenjem medicinske dokumentacije.

zasto

cestitka za novorodjence

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com